Translate

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Укупно приказа странице

четвртак, 13. август 2015.

Гага Николић пуштен на кућно лечење


ДРАГАН Гага Николић, један од наших највећих и најпопуларнијих глумаца, отпуштен је из болнице Клиничког центра пре десетак дана, и сада је на кућном лечењу.  
Гага је у болници, са мањим прекидима, провео готово шест месеци - од фебруара ове године, када је оперисан на Клиници за дигестивне болести, а након кратког боравка код куће поново је хоспитализован на одељењу Интензивне неге крајем маја, због повишене температуре и проблема са дисањем.
Тренутно здравствено стање великана нашег глумишта, како сазнају "Новости", није најбоље, али је њему, наравно, много лакше да лечење настави кућном негом. Гага неће путовати у "познату клинику у Паризу", како су ових дана спекулисали поједини медији, о њему сада брине тим медицинских сестара, а пре свега, његова супруга Милена Дравић, која је у сталном контакту са његовим лекарима. Проблем с којим се боре ових дана су велике врућине - њихов стан на Врачару, који се налази у поткровљу, упркос стално укљученој клими, готово је немогуће расхладити.
О здравственом стању Гаге Николића не брине само наша јавност - о глумцу који ужива највеће поштовање како због свог уметничког дара, тако и због чињенице да свих ових година себе никада није оспорио ниједним професионалним, ни личним гестом, свих ових месеци његове болести са подједнаком бригом извештавају и водећи медији у региону.
Гага Николић пуштен на кућно лечење | Култура | Novosti.rs

Нема коментара: