Translate

оглас

оглас
ПОВОЉНА ПОНУДА

Укупно приказа странице

четвртак, 13. август 2015.

Гага Николић пуштен на кућно лечење


ДРАГАН Гага Николић, један од наших највећих и најпопуларнијих глумаца, отпуштен је из болнице Клиничког центра пре десетак дана, и сада је на кућном лечењу.  
Гага је у болници, са мањим прекидима, провео готово шест месеци - од фебруара ове године, када је оперисан на Клиници за дигестивне болести, а након кратког боравка код куће поново је хоспитализован на одељењу Интензивне неге крајем маја, због повишене температуре и проблема са дисањем.
Тренутно здравствено стање великана нашег глумишта, како сазнају "Новости", није најбоље, али је њему, наравно, много лакше да лечење настави кућном негом. Гага неће путовати у "познату клинику у Паризу", како су ових дана спекулисали поједини медији, о њему сада брине тим медицинских сестара, а пре свега, његова супруга Милена Дравић, која је у сталном контакту са његовим лекарима. Проблем с којим се боре ових дана су велике врућине - њихов стан на Врачару, који се налази у поткровљу, упркос стално укљученој клими, готово је немогуће расхладити.
О здравственом стању Гаге Николића не брине само наша јавност - о глумцу који ужива највеће поштовање како због свог уметничког дара, тако и због чињенице да свих ових година себе никада није оспорио ниједним професионалним, ни личним гестом, свих ових месеци његове болести са подједнаком бригом извештавају и водећи медији у региону.
Гага Николић пуштен на кућно лечење | Култура | Novosti.rs

Нема коментара: